Ekonomi

Kamu bankasından avukatlara özel ihtiyaç kredisi kampanyası! Yeni avukatlara 20 bin TL, deneyimli avukatlara 125 bin TL nakit desteği sağlanacak! Avukat kredisi

Yeni dönemin zorlu ekonomik şartları, her meslek grubunu direkt olarak etkiledi. Aldıkları maaşlar, gündelik hayat zamları karşılığında hızlı bir şekilde eriyen vatandaşlar, nakit sıkışıklıklarını çözüme kavuşturmak adına bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine akın ettiler. Bu noktada sadece avukatlara özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetini duyuran kamu bankası Vakıfbank, meslek gruplarına özel hizmeti ile bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başardı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde detayları paylaşılmış olan avukat kredisi hizmetine göre hem yeni avukatlara hem de deneyimli avukatlara, belirli tutarlarda nakdi desteği verileceği bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Vakıfbank Avukat Kredisi 2022

Hem emekliler hem de diğer gruplarda yer alan vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları ile dikkat çeken kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, yeni dönemde hukuk mezunları için de yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan avukat kredisi hizmetine göre fakülteden yeni mezun olan ya da henüz 1 yıldır avukat olan kişilere azami olarak 20 bin TL, deneyimli avukatlara ise azami olarak 125 bin TL nakdi desteğin sağlanacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank Yeni Mezun Avukat Kredisi 2022

Vakıfbank’ın yeni mezun avukatlara ve 1 yıllık deneyime sahip olan avukatlara özel olarak geliştirmiş olduğu kredi hizmetinin üst sınırı 20 bin TL olarak belirlendi. 9 ay ödeme erteleme fırsatı sunan kredi hizmeti için azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,85 olarak belirlendi.

Vakıfbank Deneyimli Avukat Kredisi 2022

Vakıfbank’ın deneyimli avukatlar için geliştirmiş olduğu kredi hizmeti için üst sınır 125 bin TL olarak belirlendi. 3 ay ödeme erteleme fırsatı sunan kredi hizmeti için azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,79 olarak belirlendi.