Ekonomi

Kamu bankasından dev SMS kredisi hizmeti: Şimdi SMS ile başvurun, uygun faizli nakit hizmetinizin ilk taksit ödemesini 3 ay erteleyin!

Vakıfbank, 90 gün ödeme erteleme imkânı sunduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’tan Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Ülkemizin en önemli kamu bankalarından birisi olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank, yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde artan nakit ihtiyaçlarına, SMS kredisi hizmeti aracılığı ile destek olacağını belirtti.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti 125 bin TL, azami vade sayısı 36 ay ve aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,55 olarak belirlendi. Banka, ilgili kampanyasından nakit hizmeti alan müşterilerinin, taksit ödemelerini 3 ay erteleyebileceklerini bildirdi.

Vakıfbank Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan ve üst limiti 125 bin TL olarak belirlenen, 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 40 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,55
  • Kredi tahsis ücreti: 200 TL
  • Aylık ödenecek taksit tutarı: 1.534,25 TL

Vakıfbank Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan ve üst limiti 125 bin TL olarak belirlenen, 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasına hem banka şubeleri hem de SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Kredi başvurusunu banka şubeleri aracılığı ile yapmak isteyen vatandaşların, kimlik kartları ile banka şubelerine gitmeleri yeterlidir.

Vakıfbank’ın ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasına bankanın SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapmak isteyen vatandaşların, cep telefonlarının “mesajlar” kısmından sırası ile KREDİ, T.C. kimlik no, doğum tarihi (ay/ gün/ yıl), aylık gelir bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazmaları ve 5724’e göndermeleri gerekmektedir.