Kamu bankasından düşük fiyatlı ikinci el araçlar: Ducato 225 bin TL, Transit Connect 79 bin TL, BMW 3 920 bin TL!

Artan ikinci el araç fiyatlarından sonra durgunlaşan otomobil piyasasına yeni bir soluk getirmek ve bu sayede de tüketicilerin yüzlerini güldürmek isteyen Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu Intengo aracılığı ile ikinci el araç satmaya başladığını duyurdu.

Elinde bulunan icralık araçlar için Intengo platformu aracılığı ile ihale düzenlediğini belirten Ziraat Bankası, son olarak İstanbul, Ankara ve Adana illerinde uygun fiyatlı araç satışı gerçekleştireceğini bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ADANA’DA SATILIK TRANSIT CONNECT İLANI!

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan aracın, Ford Transit Conneckt olduğu öğrenildi. 2013 model aracın Adana ilinde olduğunu belirten Ziraat Bankası, araç için düzenlenen ihale kapsamında yapılabilecek olan en düşük fiyat teklifinin 79 bin TL olduğunu bildirdi. Banka, ihaleye katılabilmek için 4 bin 740 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK BMW 3 İLANI!

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan aracın, BMW 3 olduğu öğrenildi. 2018 model aracın İstanbul ilinde olduğunu belirten banka, ihale kapsamında yapılabilecek olan minimum fiyat teklifinin 920 bin TL, ödenmesi gereken teminat bedelinin 55 bin 200 TL olduğunu bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK DUCATO İLANI!

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan aracın, 2012 model Fiat Ducato olduğu öğrenildi. İhale kapsamında belirlenen en düşük fiyatın 225 bin TL olduğunu belirten Ziraat Bankası, ihaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken teminat bedeli tutarının 13 bin 500 TL olduğunu bildirdi.

Exit mobile version