Genel

Kamu bankasından Ford Tourneo Courier ilanı! 370 bin TL ve 375 bin TL başlangıç fiyatları ile herkes araç sahibi olacak!

Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu Intengo platformu aracılığı ile iki yeni araç satış ihalesi daha düzenlediğini duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İKİ ADET SATILIK FORD ARAÇ!

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve her bütçeye uygun olarak sunduğu kredi hizmetleri ile bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olan Ziraat Bankası, yeni dönemde de kamu bankası olmasının avantajını kullanarak arka arkaya kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Nakit ihtiyaçları, market indirimleri ve daha pek çok kategori altında avantajlı hizmetler sunan kamu bankası, bu kez de artan araç fiyatlarına karşı tüketiciye destek olacağını açıkladı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru ile birlikte kamu bankasının araç sektörüne ilişkin verdiği yeni hizmetleri araştırılmaya başlandı. Banka, yeni dönemde artan araç fiyatlarına karşın elinde bulunan icralık araçları uygun fiyatlardan satışa sunduğunu ve bu hizmeti de Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile verdiğini belirtti.

Ziraat Bankası Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile sunmuş olduğu uygun fiyatları araç satın hizmeti kapsamında, iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 370 BİN TL’LİK FORD TOURNEO!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan aracın 2020 model Ford Tourneo olduğunu bildirdi. Banka, beyaz renkte olan aracın İstanbul ilinde bulunduğunu açıklayarak, ihale başlangıç fiyatını 370 bin TL olarak duyurdu. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken tutar ise 22 bin 200 TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 375 BİN TL’LİK FORD TOURNEO!

Ziraat Bankası, Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikin ihaleye konu olan aracın da 2020 model Ford Tourneo olduğunu bildirdi. Banka, beyaz renkte olan aracın İstanbul ilinde bulunduğunu açıklayarak, ihale başlangıç fiyatını 375 bin TL olarak duyurdu. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken tutar ise 22 bin 500 TL olarak açıklandı.