Kamu bankasından görülmemiş teklif! İzmir Tire’de müstakil ev 450 bin TL!

Vakıfbank, İzmir ilinde uygun fiyatlı konu arayan tüketiciler ve yatırımcılar için iki yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Banka, konut ihalelerine ve konutlara ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN BÜYÜK ŞEHİRDE UYGUN FİYATLI SATILIK DAİRELER!

Kurulduğu günden bu yana tüketici ve yatırımcı yararına kampanyalar geliştirmeye gayret eden ve bu gayretinin karşılığını da giderek artan müşteri sayısı ile alan kamu bankası Vakıfbank, yeni dönemde de birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Market, akaryakıt ve giyim kategorisi altında geliştirmiş olduğu kart kampanyaları kadar uygun fiyatlı, ödeme ertelemeli kredi hizmetleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Vakıfbank, şimdi de artan araç konut fiyatları için yeni bir hizmet düzenlediğini duyurdu.

Son dönemlerde artan gayrimenkul fiyatları sebebi ile kimsenin konut sahibi olamadığını tespit eden Vakıfbank, elinde bulunan icralık daireleri uygun fiyatlardan satışa çıkarmaya karar verdi. Bu kapsamda İzmir ilinde bulunan iki konut için harekete geçen Vakıfbank, ilgili konutlara ve düzenlenen ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK MÜSTAKİL EV İLANI!

Vakıfbank, Intengo platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenledi. Düzenlemiş olduğu yeni ihale kapsamında İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan müstakil bir kaygir evi satışa çıkardığını duyuran banka, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa çıkarmış olduğu kaygir evin kullanım alanı 186 metrekare olarak ölçüldü. Banka, müstakil ev için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 450 bin TL, ihaleye katılmak için Tire şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 22 bin 500 TL olarak belirledi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE 1+1 SATILIK DAİRE!

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa çıkarmış olduğu ikinci konutun, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan 1+1 dairenin kullanım alanını 110 metrekare olarak ölçen Vakıfbank, ihalenin başlangıç bedelini 600 bin TL, ihaleye katılmak için Sarnıç şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 60 bin TL olarak belirledi.

Exit mobile version