Ekonomi

Kamu bankasından, harcadıkça kazandıran kampanya! 31 Mart tarihine kadar yapacağınız alışverişlerinize 45 TL değerinde hediye para verilecek! Alışveriş kampanyaları

Yeni dönemde ortaya çıkan Rusya- Ukrayna savaşı, hali hazırda ekonomik sebeplerden ötürü fiyatlarına zamlı oranlar yansıtılan temel gıda ürünlerinin bir kez daha zamlanmasına sebep oldu. Siyasi alanda yaşanan bu gelişmenin ekonomik alana da taşınması, vatandaşlarına alım güçlerinin düşmesine buna bağlı olarak da alışveriş desteğine arayışlarına girmelerine aracılık etmiş oldu. Yaşanan tüm bu gelişmelerin karşısında vatandaşların daha fazla mağdur olmalarına göz yummak istemeyen Vakıfbank, yeni dönem alışveriş kampanyasını açıkladı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan alışveriş kampanyası duyurusuna göre 31 Mart tarihine kadar, belirlenmiş şartlar çerçevesinde alışverişlerini tamamlayan tüm vatandaşlara 45 TL tutarında hediye para yüklemesi yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyası 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank, sene başında geliştirmiş olduğu emekli kampanyaları ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başarmıştı. Banka, son olarak alım gücü düşen ve alışveriş desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için de yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem alışveriş kampanyasına göre 31 Mart tarihine kadar bankanın World kart hizmeti aracılığı ile online alışveriş yapan vatandaşlara, 45 TL tutarında para hediye verilmesine karar verildi.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyası Katılım Şartları

Vakıfbank’ın yeni dönem alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Mart tarihine kadar World kartları aracılığı ile 250 TL ve üzeri tutarlarda online harcama yapmaları gerekiyor. 250 TL tutarında alışveriş yapan her müşterinin hesabına 15 TL, toplamda 45 TL tutarında hediye para yüklemesi yapılıyor.

Vakıfbank Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Vakıfbank’ın alışveriş kampanyasından yararlanmak için bankanın mobil uygulaması aracılığı ile kampanyalarım sekmesinden alışveriş kampanyasına katılım sağlanması gerekiyor.