Kamu bankasından İzmir ilinde satılık gayrimenkul ilanları! 6 bin 150 TL’yi ödeyen 550 metrekarelik tarlanın sahibi olabilecek!

Halkbank, Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Kamu bankası, ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

HALKBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK TARLA İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, tarla vasfında olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan tarla için ihale düzenleyen kamu bankası, gayrimenkule ve ihalesine ilişkin önemli ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu tarlanın 550 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğu öğrenildi. Aktepe Mahallesi’nde bulunan tarlanın ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç fiyatının 205 bin TL, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin ise 6 bin 150 TL olduğu bildirildi.

HALKBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

 

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, dükkan vasfında olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan dükkan için ihale düzenleyen kamu bankası, gayrimenkule ve ihalesine ilişkin önemli ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu dükkanın 115 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğu öğrenildi. Boztepe Mahallesi’nde bulunan dükkanın ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç fiyatının 480 bin TL, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin ise 14 bin 400 TL olduğu bildirildi.

HALKBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan gayrimenkulün de dükkan vasfında olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunan dükkan için ihale düzenleyen kamu bankası, gayrimenkule ve ihalesine ilişkin önemli ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu dükkanın 213 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğu öğrenildi. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan dükkanın ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç fiyatının 1 milyon 872 bin TL, ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin ise 56 bin 160 TL olduğu bildirildi.

Exit mobile version