Kamu bankasından İzmir’de satılık villa ilanı! 241 metrekarelik lüks villa için 212 bin 500 TL ödemek yeterli!

Vakıfbank İzmir ilinin 3 farklı bölgesinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

VAKIFBANK’TAN SATILIK VİLLA İLANI!

Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İzmir ilinin Urla ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkaran kamu bankası Vakıfbank, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın İzmir Urla’da satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün bir villa olduğu öğrenildi. Kalabak Mahallesi’nde bulunan villanın toplam kullanım alanını 241 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, tam hisseli satış için ihale başlangıç bedelini 4 milyon 250 bin TL olarak belirledi. İhale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat tutarı ise 212 bin 500 TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 3+1 DAİRE İLANI!

Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında İzmir ilinin Çiğli ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkaran kamu bankası Vakıfbank, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın İzmir Çiğli’de satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün bir daire olduğu öğrenildi. Küçük Çiğli Mahallesi’nde bulunan dairenin toplam kullanım alanını 131 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, tam hisseli satış için ihale başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL olarak belirledi. İhale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat tutarı ise 75 bin TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 1+1 DAİRE İLANI!

Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkaran kamu bankası Vakıfbank, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın İzmir Konak’ta satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün bir daire olduğu öğrenildi. Ulubatlı Mahallesi’nde bulunan dairenin toplam kullanım alanını 110 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, tam hisseli satış için ihale başlangıç bedelini 600 bin TL olarak belirledi. İhale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat tutarı ise 60 bin TL olarak açıklandı.

Exit mobile version