Kamu bankasından İzmir’in Beydağ ilçesinde 3 adet yatırımlık arsa satışı! Uygun fiyatlı arsa ilanları

2021 yılının eylül ayından bu yana yukarı yönlü hareketlerini sürdüren dolar kuru, beraberinde diğer kurların ve altın fiyatlarının da yükselmesine sebep oldu. Dönem dönem yapılan müdahaleler ve alınan kararlar neticesinde gerilemeleri sağlanan döviz kurları ile altın fiyatları, kısa süre içerisinde yukarı yönlü hareketlerine geri döndü.

Ekonomi piyasalarında bir süredir gözlenen rekor seviyeler, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve diğer hizmet ürünlerinin de yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Zamlardan etkilenen sektörlerden birisi de emlak sektörü oldu. Konut, iş yeri, arsa, tarla gibi taşınmazların fiyatlarına direkt olarak etki eden yüksek hammadde fiyatları, birikimlerini değerlendirmek isteyen tüketicilere engel olmaya başladı.

Halkbank, her dönem olduğu gibi bu dönemde de tüketicilerin yanında yer alarak elinde bulunan icralık gayrimenkullerin uygun fiyatlardan satılacağını belirtti. Banka tarafından yayınlanan son ihale ilanları ise İzmir’in Beydağ ilçesinde yer alan arsaları kapsadı.

HALKBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK ARSA!

Halkbank, kendisine ait olan Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile yeni bir ihale başlattığını duyurdu. Başlatılan ihalenin İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Kale mevkiinde bulunan bir arsaya ait olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Halkbank, kendi platformu aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu arsanın büyüklüğünü 2.999,85 metrekare olarak bildirdi. İhale başlangıç bedeli 684 bin TL olarak belirlenen arsa için talep edilen teminat tutarı ise 20 bin 520 TL olarak bildirildi.

HALKBANK’TAN UYGUN FİYATLI ARSA SATIŞI!

Halkbank, kendisine ait olan satış platformu aracılığı ile İzmir ilinin aynı bölgesinde bulunan bir arsayı daha satışa çıkardığını duyurdu. İhale başlangıç bedeli 205 bin TL olarak belirlenen 550 metrekarelik arsa için talep edilen teminat bedeli 6 bin 150 TL olarak bildirildi.

KAMU BANKASINDAN MİLYONLUK ARSA SATIŞI!

Halkbank’ın İzmir’in aynı bölgesinde satışa sunmuş olduğu 5 bin 500 metrekarelik arsanın ihale başlangıç bedeli 1 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. Banka, ihaleye katılmak isteyen tüketicilerden talep ettiği teminat bedelini 41 bin 400 TL olarak bildirdi.

Exit mobile version