Kamu bankasından kadın girişimcilere görülmemiş destek! Sıfır faizli, 225 bin ödemeli nakit desteği verilecek! 2022 girişimci kredisi

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte müşteri sayısını arttırmak isteyen kamu bankaları ve özel bankalar, emeklisinden sade vatandaşına pek çok alan için yararlanabilecekleri kredi kampanyaları düzenlemeye başladılar. Vatandaşları şaşkına çevirecek olan son kredi kampanyası haberi ise kamu bankası olarak faaliyetlerine devam eden Halkbank’tan geldi. Banka, yeni dönemde pandemi nedeni ile işinin kaybetmiş olan vatandaşları kapsayan yepyeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Halkbank 2022 Faizsiz Kredi Desteği

2 yılı aşkın süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, ülkemiz sınırları içerisinde de pek çok vatandaşın işsiz kalmasına sebep oldu. Çoğu esnaf ve sanatkâr, pandeminin ilk başladığı tarihlerde kepenk kapatmak durumunda kaldı.

Kısıtlama kararlarının yoğun olarak uygulandığı dönemler içerisinde, işini yapamayan ve bu neden ile maddi zorluk çeken esnaf ve sanatkârlar için hükümet tarafından geliştirilmiş olan çeşitli destek paketleri açıklanmıştı. Koronavirüs salgının devam ettiği şu günlerde, dönem içerisinde pandemi sebebi ile işini kaybetmiş olan esnaf ve sanatkarlara, ayrıca kadın girişimcilere bir de Halkbank tarafından destek verileceği açıklandı.

Kamu bankası statüsünde hizmet veren Halkbank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu kredi kampanyası aracılığı ile kadın girişimcilere, esnaf ve sanatkara nakit desteğinde bulunacağını duyurdu. Banka tarafından ilan edilmiş olan kampanyaya göre ilgili meslek grupları içerisinde yer alan vatandaşlara 225 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlanacağı bildirildi.

Halkbank Esnaf Kredisinin Detayları Belli Oldu!

Halkbank tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem kredi kampanyasına göre en az 1 yıldır ustalık belgesine sahip olan kadın girişimcilere ve esnaf ve sanatkarlara, nakit desteği sağlanacak. Vatandaşlara sunulacak olan kredi hizmeti için herhangi bir faiz yaptırımının olmayacağını duyuran banka, ilgili hizmeti ile ilgili ayrıntıları şu şekilde belirledi:

Halkbank Kredi Başvurusu 2022

Yeni Halkbank kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için tek başvuru kanalı, banka şubeleri olarak belirlendi.

Exit mobile version