Kamu bankasından milyonlarca emekliye nakit destek!

Kamu bankalarından Halkbank tarafından emeklilere destek amacı ile yeni bir kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında 100 bin liraya kadar kredi verilebiliyor. Ancak bu kredi kampanyasından yararlanmak için emeklilerin Halkbank müşterisi yani maaşını Halkbank’tan alması gerekiyor. Ayrıca maaşını bankadan almayan emeklilerin maaşını Halkbank’tan almayı taahhüt etmesi gerekiyor. Bu şartlar sağlandığında kredi kullandırılabiliyor.

KREDİNİN AÇIKLAMASI

Bu doğrultuda Halkbank tarafından Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında Halkbank’tan yapılan açıklamada “Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,71’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadelerine yer verildi.

FAİZ ORANI

Kredi kullanacak olan vatandaşlar tahsis ücretli bir şekilde kredi kullandıklarında faiz oranı yüzde 1,71 olurken tahsis ücretsiz olduğunda ise faiz oranı ise yüzde 1,76 oluyor.

Halkbank’tan kredi kullanan vatandaşlar kredi ödemelerini “Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli olarak” yapabileceklerdir.

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

Başvuru yapacak olan vatandaşlar aralarında birer boşluk bırakarak “EMEKLI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak 3452’ye SMS gönderebilirler. Ayrıca başvurular Halkbank şubelerinden de yapılabilecektir.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 100 bin lira kredi çekildiğinde 525 lira tahsis ücretli yüzde 1.71 faiz oranı ve 36 ay vade kapsamında aylık ödeme 3 bin 956 lira olurken tahsis ücretsiz yüzde 1,76 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 3 bin 994 lira oluyor.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version