Kamu bankasından şok karar! İzmir’in Tire ve Çiğli ilçelerinde 2+1 ve 3+1 konut fiyatları dibi gördü!

Ülkemizin en önemli kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, son dönemlerde yukarı yönlü hareketleri hızlanan ekonomi piyasalarından sonra tüketici yararına kampanyalar geliştirmeye başladı. Bu kapsamda hem avantajlı kart kampanyaları ve uygun fiyatlı kredi kampanyaları duyuran Vakıfbank, bu kez de fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatlarına karşın yeni bir hizmet geliştirdiğini açıkladı.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan yeni hizmete göre bankanın elinde bulunan icralık daireleri uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığı bildirildi. Bankanın söz konusu satış hizmetini, yasal bir ihale platformu aracılığı ile başvurulara açtığı bildirildi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR İLİNDE UYGUN FİYATLI KONUT SATIŞI!

Kamu bankalarımızdan Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan yeni hizmeti sonrasında uygun fiyatlar karşılığında konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, bankanın yeni ihale ilanlarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda İzmir ilinde bulunan veya İzmir ilinden yeni bir konut sahibi olmak isteyen tüketicilere seslenen kamu bankası, İzmir ilinin iki farklı ilçesinde 2+1 ve 3+1 daire satışı gerçekleştirileceğini bildirdi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR ÇİĞLİ’DE 3+1 KONUT SATIŞI!

Vakıfbank tarafından yapılan duyuru ile birlikte Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile İzmir ilinin Çiğli ilçesinde bulunan 3+1 büyüklüğündeki konutun satışa çıkarıldığı bildirildi. Banka, Küçük Çiğli Mahallesi’nde bulunan apartman dairesinin 131 metrekare büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Vakıfbank’ın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu 3+1 daire için istenen minimum fiyatın bir buçuk milyon TL olduğu, ihaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken teminat bedelinin ise 75 bin TL olduğu bildirildi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR TİRE’DE 2+1 KONUT SATIŞI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci dairenin İzmir ilinin Tire ilçesinin Atatürk Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. 84 metrekare büyüklüğünde lan 2+1 dairenin kullanım alanının 84 metrekare olduğu bildirilirken, ihale başlangıç fiyatının 600 bin TL, teminat bedelinin ise 30 bin TL olduğu açıklandı.

Exit mobile version