Kamu bankasından uygun fiyatlı satılık araç ilanları: 2017 model Mini Cooper, 590 bin TL’den satışa sunuldu!

Artan araç fiyatlarına karşı Intengo platformu ile anlaşan ve söz konusu platformdan uygun fiyatlı icralık araç ihaleleri düzenleyen Vakıfbank, son üç ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı. Banka, ihaleler aracılığı ile Mini Cooper, Mercedes S350 ve Peugeot 301 model araçları satışa çıkardığını duyurdu.

VAKIFBANK’TAN SATILIK MINI COOPER İLANI!

Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni araç ihalesi aracılığı ile 2017 model bir Mini Cooper aracı satışa çıkardığını duyurdu. Aracın şu an İstanbul’da bulunduğunu belirten kamu bankası, ilgili ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Mini Cooper’ın metalik mavi renkte olduğunu belirten Vakıfbank, benzinli ve otomatik şanzımanlı araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 590 bin TL olduğunu ifade etti. Banka, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat bedelini 29 bin 500 TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK MERCEDES S 350 İLANI!

Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni araç ihalesi aracılığı ile 2008 model bir Mercedes S 350 aracı satışa çıkardığını duyurdu. Aracın şu an İstanbul’da bulunduğunu belirten kamu bankası, ilgili ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Mercedes aracın siyah renkte olduğunu belirten Vakıfbank, benzinli ve otomatik şanzımanlı araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 900 bin TL olduğunu ifade etti. Banka, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat bedelini 45 TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK PEUGEOT 301 İLANI!

Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni araç ihalesi aracılığı ile 2016 model bir Peugeot 301 aracı satışa çıkardığını duyurdu. Aracın şu an İstanbul’da bulunduğunu belirten kamu bankası, ilgili ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Peugeot aracın beyaz renkte olduğunu belirten Vakıfbank, dizel ve manuel şanzımanlı araç için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 290 bin TL olduğunu ifade etti. Banka, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat bedelini 14 bin 500 TL olarak açıkladı.

Exit mobile version