Kamu çalışanlarına bayram desteği Halkbank’tan! Başvuru yapan herkese günlük 27 TL’ye 25 bin TL ödeme alma hakkı tanınacak!

Ekonomik alanlarda yaşanan olumsuzluklardan ötürü pahalılaşan gündelik hayat şartları, her kesimden vatandaşın bütçesinde denge bozuklukları yaşanmasına sebep oldu. Bu esnada vatandaşların nakde olan sıkışıklıklarına destek olmak isteyen kamu bankaları ve özel bankalar, farklı kategorilerde ihtiyaç kredisi hizmeti sunmaya başladılar. Bu kapsamda duyurulan son kampanyalardan biri Halk Bankası’nın kamu çalışanları için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmeti oldu.

Kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Halk Bankası, yeni dönemde nakde sıkışan kamu çalışanlarının gündelik ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri ve bütçelerini bir nebze olsun ferahlatabilmeleri adına, ilgili şartları sağlayan tüm kamu görevlisi müşterilerine ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını ilan etti.

Kamu Çalışanlarına Halkbank Desteği!

Geliştirdiği kategorik kampanyalar ile adından söz ettirmeyi başaran bankalardan biri olan Halk Bankası, yeni dönemde nakde olan ihtiyaçlarını gidermek isteyen kamu çalışanları için ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını bildirdi. Banka, 100 bin TL ile sınırlandırmış olduğu ilgili hizmeti için azami vade sayısını 36 ay olarak belirlerken, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda olan kredi talepleri için tanınacak vade süresinin 24 ay olduğunu bildirdi.

Halkbank Kamu Çalışanları İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan kamu çalışanları ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre bankadan 262,5 TL tahsis ücreti ve 1,79 faiz oranı karşılığında ihtiyaç kredisi hizmeti almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.004,28 TL olarak hesaplandı.

Halkbank Kamu Çalışanları İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Halkbank’ın kamu çalışanları için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetine, banka şubeleri, mobil uygulama ve internet bankacılığı sistemi aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version