Kamu’ da Çalışmak İsteyenler! Memur, Antrenör, Komiser Alımları Başladı

İş arayan ve devlet bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar açılan ilanları araştırmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Polis Akademisi, Enerji Bakanlığı gibi pek çok alanda 5 bin’ den fazla alım yapılıyor. Memur, komiser, antrenör gibi alanlarda çalışmak isteyenler için açılan kamu ilanlarının şartları…

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI (GSB) 350 SPOR UZMANI VE ANTRENÖR ALIMI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor uzmanı ve Antrenör alımı için başvurular bugün yani 31 Ağustos 2021 tarihinde başladı. Adaylar en geç 13 Eylül’e kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI (PAEM) 1000 KOMİSER YARDIMCISI ALIMI

PAEM Komiser yardımcısı alımları için başvurular 19 Ağustos 2021 tarihinde başlamıştı. Adaylar en geç 31 Ağustos’a kadar başvurularını Polis Akademisi Başkanlığı Personel Bilgi Sistemi üzerinden yapmalıdır.

ASELSAN 1200 PERSONEL ALIMI

ASELSAN’a 1200 kişilik boş kadro ile 800 Mühendis alımı ve 400 Nitelikli Teknisyen alımı gerçekleştirilecek. Başvuru ekranı https://www.aselsan.com.tr/tr/kariyer/aselsanli-olmak/is-basvurusu adresinden açılacak.

ENERJİ BAKANLIĞI (MAPEG) 50 MEMUR ALIMI

Enerji ve tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün memur alımı başvuruları 25 Ağustos’ta başladı. Adaylar başvurularını 5 Eylül’e kadar tamamlayabilecek. Başvurular sadece Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI TURKUNO 2 MEMUR ALIMI

Dışişleri Bakanlığının yayımladığı ilana göre Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği’nde görevlendirmek üzere sözleşmeli olarak 2 sekreter alınacak. Başvurular 24 Ağustos’ta başlayıp 17 Eylül’de bitecek. Adaylar başvurularını Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği “One Dag Hammarskjold Plaza 885 Second Avenue, 45th Floor New York, NY 10017” adresine gerçekleştirecek

Exit mobile version