Kamu Kurumu Kadrosuna Alımlar Başladı! 15 Gün İçinde Başvuranlar Alınacak!

İstanbul Gedik Üniversitesi, resmi internet sitesinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İş arayan ve İstanbul ilinde ikamet eden yüzlerce vatandaşı yakından ilgilendiren ilana göre İstanbul Gedik Üniversitesi, 6 öğretim görevlisi alımı yapacağını belirtti. Psikoloji, mimarlık, makine mühendisliği gibi alanlarda yapılacak olan personel alımı için adayların 15 gün içinde başvurularını İstanbul Gedik Üniversitesi’ne iletme şartı bulunmaktadır. İşte ilanın detayları…

 

Özel Şartlar

Psikoloji

Tıpta uzmanlığını Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında almış olmak, Adli Psikiyatri, Kadın Ruh Sağlığı ve Ruhsal Travmalar üzerinde çalışmış olmak.

 

Mimarlık

Mimari Tasarım alanında doktora yapmış, Mimarlık bilim alanında Doçentlik unvanı almış olmak. Mimari Tasarım, Engelsiz Tasarım, Evrensel Tasarım alanlarında bilimsel çalışmalar
ve yayınlar yapmış olmak.

 

Görsel İletişim

Lisans Eğitimini Resim İş Eğitimi, Yüksek Lisansını Grafik Eğitimi alanında yapmış olmak. Doktorasını
Resim İş Eğitimi alanından almış olmak.

 

Makine Mühendisliği

Lisans ve Doktora eğitimini Makine Mühendisliği veya ilgili bir alanda tamamlamış, tercihen yabancı dilde ders anlatma yeterliliğine sahip olmak.

 

Makine Mühendisliği

Lisans ve Doktora eğitimini Makine Mühendisliği veya ilgili bir alanda tamamlamış, tercihen yabancı dilde ders
anlatma yeterliliğine sahip olmak.

 

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Tıp Fakültesi mezunu olmak, Ortopedi ve Travmatoloji alanından doçentliğini almış olmak ve eklem cerrahisi ile ilgili çalışmaları olmak.

 

Adaylardan İstenen Belgeler

1. Özgeçmiş(YÖK Formatında)
2. 2 Adet Fotoğraf
3. Nüfus Cüzdan Sureti
4. Lisans,  Yüksek  Lisans  ve  Doktora  Diploma  onaylı  fotokopileri(Profesör  ve  Doçent adaylar   için   Doçentlik   Belgesi)   ile   yurtdışından   alınmış   Diploma,   unvan   var   ise   denklik belgelerinin eklenmiş olduğu bir dilekçe ile birlikte başlıca araştırma eserleri, bilimsel çalışma ve yayınlarından  oluşan  başvuru  dosyalarını  Profesör  ve  Doçent  adaylar  Rektörlüğe,  Dr.  Öğretim Üyeleri  ise  ilgili  fakülteye  ilan  tarihinden  itibaren  15  gün  içerisinde  (24.01.2022-07.02.2022) şahsen  teslim  etmeleri  gerekmektedir.  (Profesörler  için  6  takım,  1  adet  Hard  Copy-5  adet CD/USB olacak şekilde, Doçent ve Dr. Öğretim Üyeleri için 4 takım, 1 adet Hard Copy-3 adet CD/USB olacak şekilde)
5. Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge. (Varsa)
6. Gedik Üniversitesi web sitesinde bulunan (https://www.gedik.edu.tr/hakkimizda/idari- birimler/personel-daire-baskanligi/kvkk-aydinlatma-metinleri)  aşağıdaki  metinlerin  doldurulmuş ve imzalanmış hali.

Exit mobile version