Kamudan uygun fiyatlı satılık arsa ilanları! Beydağ’da 550 metrekarelik arsa 205 bin TL’den satışa sunuldu!

Halkbank, İzmir il sınırları içerisinde yatırımlık arsa arayan vatandaşlar için iki yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

KAMU BANKASINDAN YATIRIMLIK ARSA İLANLARI!

Halkbank yönetimi kendi elinde bulunan ihale platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. İhaleler kapsamında İzmir ilinin aynı bölgesinde bulunan iki icralık dairenin satışa sunulduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN 550 METREKARELİK SATILIK ARSA İLANI!

Halkbank kendi platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Aktepe Mahallesi’nde bulunan 550 metrekarelik bir arsanın satışa sunulduğunu bildirdi. Kamu bankası ihaleye ve arsaya ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank tarafından düzenlenmiş olan ilk ihale kapsamında satışa sunulmuş olan arsa için verilebilecek olan minimum fiyat teklifi 205 bin TL olarak açıklandı. Banka ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların İzmir- Ödemiş şubesine 6 bin 150 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

HALKBANK’TAN 2999 METREKARELİK SATILIK ARSA İLANI!

Halkbank kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında da icralık bir arsayı satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank düzenlemiş olduğu yeni ihale kapsamında fiyat teklifine açmış olduğu arsanın kullanım alanını 2.999,85 metrekare olarak açıkladı. İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Aktepe Mahallesi’nde bulunan arsanın tam hisse ile satışta olduğunu bildiren banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 684 bin TL olduğunu duyurdu. Banka ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, İzmir- Ödemiş şubesine 20 bin 520 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

Exit mobile version