GündemKamu

Kamuya 26-30 Ekim tarihlerinde 12 farklı meslekten personel alınacak!

Balıkesir Edremit Belediyesi 25 Ekim 2022 tarihinde bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 12 farklı meslekten memur ve işçi alımı yapacağını açıkladı. İŞKUR’un Kurum Dışı İşçi Alımı sayfasında yer alan iş ilanına göre, Edremit Belediyesi yazılı ve sözlü sınav yapmaksızın, bay bayan 60 personel alımı gerçekleştirilecek.

Peki,  Balıkesir Edremit Belediyesi hangi kadrolara memur ve işçi alımı yapacak? Personel alımlarında aranılan şartlar nelerdir? Başvurular hangi tarihlerde nereye ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar…

KONTENJAN DAĞILIMI

Balıkesir Edremit Belediyesi bünyesine KPSS şartsız; 1 Çöp Kamyon Sürücüsü, 1 İş Makineleri Operatörü, 1 Mezarlık Görevlisi, 1 Kaynakçı, 1 Muhasebeci, 1 Elektrikçi, 2 Hayvan Bakıcısı, 22 Beden İşçisi, 3 Traktör Şoförü, 5 Destek Personeli, 20 Çöpçü ve 2 Kamyon Şoförü olmak üzere toplam 60 memur ve işçi alımı yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

-Alım yapılacak meslekte deneyim veya bilgi sahibi olmak,

-Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak,

-18 yaşını tamamlamış olmak,

-Edremit il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,

-Haftalık 45 çalışmayı kabul etmiş olmak,

-Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel sorunu olmamak,

-Herhangi bir Emekli aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU DETAYLARI

Belediye tarafından İŞKU üzerinden yayınlanmış olan resmi ilana başvurular 26 Ekim 2022 tarihinde başlayacak olup, 30 Ekim 2022 tarihi gün sonuna kadar da başvuruların tamamlanmış olması gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adaylar aşağıda verilen açık adrese şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuruların tamamlanmasına müteakiben uygun bulunan adaylar görüşmeye davet edileceklerdir.

Başvuru Adresi: Camivasat Mah. Park Cad. B blok No:8/b EDREMİT/BALIKESİR

İlan Linki: https://media.iskur.gov.tr/61863/balikesir-edremit-belediyesi-personel-a-s-30-10-2022.pdf