GenelKamu

Kamuya “B” Sınıfı Ehliyet Sahibi 25 Tramvay Sürücüsü Alınıyor!

Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yayınlanan resmi ilana göre, KPSS şartı aramaksızın “B” sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar arasından, 25 Tramvay Sürücüsü alınacağı açıklandı. İŞKUR’un Kamu İş İlanları sayfasında yayınlanan ilana göre, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olan ESTRAM A.Ş bünyesine 25 Tramvay Sürücüsü alınacağı belirtildi.

Resmi ilana başvuruda bulunacak adayların, Psikoteknik belgesi ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular 25 Ekim 2022 tarihinde başlamış olup, 27 Ekim 2022 tarihi gün sonuna kadar da devam edecektir. Yapılacak başvurular sonucunda işe alınacak personeller kadrolu pozisyonda görevlendirileceklerdir.

Eskişehir ESTRAM, iş başvuruları “info@estram.com.tr” adresine bir sayfalık özgeçmiş eklenerek Online olarak yapılması gerekmektedir. Başvuruların tamamlanmasının ardından uygun görülen adaylar görüşmeye davet edileceklerdir.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay sürücüsü alımı yapmak için yayınlamış olduğu bu iş ilanı ile ilgili diğer detaylar ve ilan içeriği aşağıda verilmiştir…

MÜRACAAT KOŞULLARI

İLAN İÇERİĞİ