Kamu

Kamuya ‘hayvan bakıcısı’ alınacak: En az lise mezunu olanlar başvurabilir!

İş arayanlar için yeni bir ilan yayınlandı. Yayınlanan ilana göre üniversite hayvan bakıcısı ve tarım işçisi kadrosunda personel alımı yapacak. Kadrolar için en az lise mezunu olanlar başvurabilecek. Başvurular ise İŞKUR üzerinden yapılacak.

Afyon Kocatepe Üniversitesine bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere hayvan bakıcısı ve tarım işçisi kadrosunda personel alımı yapılacak. Başvuranlar arasından kadroya seçilenler noter kurası ve sözlü sınav ile belirlenecek.

Şartlara durumu uyan adayların, ilanın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başvurularını esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. / www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekiyor.

ÖZEL ŞARTLAR

Hayvan Bakıcısı
1. Başvuru yapacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (Ruhsal ve Fiziksel) olmaması ve 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, ulaşım sorunu bulunmamak.
2. En az öğrenim seviyesi: Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak
En çok öğrenim seviyesi: Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak