Kanal D’nin iddialı dizisinden kötü haber: Final yapacak!

Kanal D’nin iddialı dizisinden izleyicisini üzecek haber geldi. Başrollerini ünlü oyuncuların paylaştığı dizinin final yapacağı öğrenildi. Reytinglerde istenilen başarıya ulaşamayan dizi, 2 bölüm sonra ekranlara veda edecek.

FİNAL YAPACAK

Başrollerini Mert Fırat ve Birce Akalay’ın paylaştığı Bir Derdim Var ile ilgili kötü haber geldi. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Derdim Var dizisi final yapacak. 4 bölümü yayınlanan dizi iki bölüm sonra ekran macerasını noktalayacak.

Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu ve Neslihan Arslan’ın başrolü paylaştığı Bir Derdim Var dizisi haftalar önce Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. İddialı diziler arasında gösterilen Bir Derdim Var, reyting listesinde başarıyı yakalayamadığı için final yapacak.

2 BÖLÜM SONRA EKRANLARA VEDA EDECEK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kanal D’nin büyük umutlarla yayına başlattığı Bir Derdim Var dizisi ekrana veda ediyor. AyNA Yapım imzalı dizisi reytinglerde beklentiyi karşılayamadı ve final kararı alındı. Burak Müjdeci’nin yönettiği İtalyan formattan uyarlanan dizi 6. Bölümde ekran ömrünü tamamlayacak.

Exit mobile version