GündemMagazin

Kanal D’nin sevilen dizisinden kötü haber: Final yapacak!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Saadakatsiz dizisinden kötü haber geldi. Sadakatsiz dizisi sevenlerine duyuru yapıldı. Sadakatsiz dizisinin final yapacağı öğrenilirken alınan bilgilere göre bu hafta dizi yayınlanmadı. Dizinin yayınlanmama nedeni ise MED Yapım tarafından açıklandı.

“SAĞLIK ARASI VERİYORUZ”

MED Yapım’dan yapılan açıklamada “Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz.” denildi. Dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.

SADAKATSİZ’DE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya’nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür.

Asya’nın aklına soktuğu şüphe Derin’i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya’nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır. Ceren konusunda köşeye sıkışan Selçuk, Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar.

Derin’in tavrı Ali’yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokarken, yaşadığı bambaşka bir olay dengeleri bir kez daha değiştirir. Aras’la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya’nın son kararı ne olacaktır?