Kanal D’nin sevilen dizisinden kötü haber: Final yapacak!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Birsen Altuntaş’tan alınan bilgilere göre Veda Mektubu dizisinin 24. bölümde final yaptığı bildirilirken dizinin yapımcısı ise konu ile ilgili açıklamada bulundu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Dizinin yapımcısı Gül Oğuz, final kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Oğuz, “Veda Mektubu’na emek veren herkese teşekkür ederim. İzleyicilerimize de çok teşekkür ederim. Biz çok sevdik, çok güzel bir iş yaptık. Ama her şeyin bir sonu var. Bu da bizim sonumuz oldu. Umarım siz de sevmişsinizdir” dedi.

NE OLACAK?

Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönettiği dizinin final bölümünde Hatice’nin kullandığı tabancadan çıkan kurşunun isabet ettiği Mehmet’in (Emre Kıvılcım) ölüp ölmediği ve Aslı’nın (Rabia Soytürk) bebeğinin düşüp düşmediği sorularının cevapları gün yüzüne çıkacak.

VEDA MEKTUBU DİZİSİ NE ANLATIYOR?

Veda Mektubu dizisi, bir veda mektubunun ortaya çıkmasıyla hayatları altüst olan üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Aslı, Beste ve Alanur, annelerinin ölümünden sonra babalarının kendilerine bıraktığı veda mektubunu okuyunca şoke olurlar. Mektupta babalarının kendilerine yaptığı büyük bir itiraf vardır: Aslı ve Beste aslında kardeş değildir. Babaları Mehmet Karlı, Aslı’yı başka bir kadından doğan kızı sanarak evlat edinmiştir. Aslı’nın gerçek babası ise Mehmet Karlı’nın en yakın arkadaşı Nevzat’tır.

Bu gerçek karşısında Aslı ve Beste büyük bir yıkım yaşarlar. Aslı, kendisini yıllarca kandıran babasına ve ailesine öfke duyar. Beste ise Aslı’yı kaybetmekten korkar. Alanur ise kardeşlerinin arasını yapmaya çalışır.

Aslı, gerçek babasını bulmak için Nevzat’ın kapısını çalar. Ancak Nevzat’ın evinde onu bekleyen başka bir sürpriz vardır: Nevzat’ın oğlu Selçuk, Aslı’ya aşıktır. Selçuk, Aslı’nın gerçek kardeşi olduğunu bilmeden onunla evlenmek ister.

Aslı ise Selçuk’tan uzak durmaya çalışırken Mehmet Karlı’nın oğlu Emre ile tanışır. Emre, Aslı’ya ilk görüşte vurulur. Ancak Emre’nin de Aslı’dan sakladığı bir sırrı vardır: Emre aslında Mehmet Karlı’nın oğlu değil, yeğenidir.

Aslı, Emre ve Selçuk arasında kalırken Beste de kendi mutluluğunu aramaktadır. Beste, çocukluk aşkı Mahmut ile evlenmiştir. Ancak Mahmut’un alkol bağımlılığı yüzünden evlilikleri çatırdamaktadır. Beste, Mahmut’u terk etmeye karar verirken hamile olduğunu öğrenir.

Veda Mektubu dizisi, bu karmaşık ilişkiler ağı içinde aile bağlarının önemini vurgulayan bir dizi oldu.

Exit mobile version