Kanal D’nin sevilen dizisinden kötü haber: Final yapacak!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Derdim Var dizisinden kötü haber geldi. Başrollerinde Birce Akalay, Mert Fırat gibi isimlerin yer aldığı dizinin final yapacağı öğrenildi. Peki sevilen dizi bitecek mi? İşte Birce Akalay’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama…

FİNAL YAPACAK

Kanal D ekranlarında yayımlanan Bir Derdim Var dizisinin biteceği öne sürülmüştü. Konu hakkında Dizinin başrollerinden Birce Akalay’dan şöyle bir paylaşım geldi: ”Dizimiz yola çıktığımız ilk günden, ülkemizdeki hatırı sayılır travmalı çocuğun ‘YALNIZLIĞINA’, ailelerinin ise mahsur kaldığı ‘KARANLIKLARA’ el uzatabilmek heyecanıyla sarmıştı beni…Ulusal televizyonları ve sektörümüzü yönlendiren reyting sisteminde ne yazık ki karşılık bulamadı işimiz. Ancak kamuoyu her zaman değerlidir. Aldığımız tüm tepkiler, yorumlar ve alkışlarınız en büyük ödül ve motivasyon kaynağı oldu ve olacak son güne kadar şüpheniz olmasın. Bu anlamda, heyecanımızı ilk günden itibaren paylaşan ve bizi elinden geldiğince desteklemiş tüm dostlarıma ve sevenlerimize yürekten teşekkür ederim. Hayatımdaki en büyük iyi ki’lerimden biri oldu ‘Bir Derdim Var’. Keşke daha uzun soluklu olabilseydi… Sevgiyle…”

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI KİMDİR?

Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, Neslihan Arslan, İdil Sivritepe, Sennur Nogaylar, Sami Aksu, Uğur Karabulut, Ata Artman, Eylül Ersöz, Esila Umut, Ezgi Gör, Ava Yaman, Ataberk Mutlu, Efe Poylu.

Exit mobile version