Kandilli duyurdu! Bugün İzmir, Aydın ve Muğla illeri dahil 45 farklı DEPREM oldu

Kandilli Rasathanesi tarafından korkutan deprem açıklaması geldi. Bugün tam 45 farklı deprem peş peşe meydana geldi.

Kandilli duyurdu! Bugün İzmir, Aydın ve Muğla illeri dahil 45 farklı DEPREM oldu- Bugün 4 Ekim Çarşamba günü Kandilli Rasathanesi’nin resmi web adresindeki açıklamalara göre saat 00:24’ten 11:51’e kadar toplamda ülkemizde 45 deprem meydana geldi. Depremlere ilişkin büyüklük ve derinlik gibi ayrıntılar belli oldu.

HATAY’DA 4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM DİKKAT ÇEKTİ

Her gün yaşanan güncel deprem listesini anlık olarak paylaşan Kandilli Rasathanesi’nin bugünkü deprem verilerinde Hatay dikkat çekti. Hatay’da bugün saat 10:58’de 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Aşağıda yer alan Kandilli’nin resmi deprem verilerine göre bugün Hatay dahil bir çok farklı ilde peş peşe artçı depremler devam ediyor.

İşte güncel deprem listesinde yer alan iller:

İZMİR, AYDIN,  MUĞLA, ANTALYA, KAHRAMANMARAŞ VE BU İLLERDE DEPREM

6 Şubat deprem faciasının merkez üssü Kahramanmaraş başta olmak üzere bir çok farklı büyükşehirde ve illerde  depremler yaşandı. Bugün İzmir’de, Aydın’da ve Ege Denizi dahil bir çok farklı ilde Kandilli verilerine göre deprem oldu. Artçı depremlerin genel büyüklüğü 2.5’i geçmezken 4.1 büyüklüğündeki Hatay depremi korkuya sebep oldu. Ancak depreme ilişkin herhangi bir hasar ya da can kaybına ilişkin haber gelmemesi sevindirdi.

Güncel olarak anlık Türkiye genelinde hangi illerde kaç büyüklüğünde ve ne zaman deprem yaşandığını öğrenmek isteyen vatandaşlar Kandilli Rasathanesi’nin resmi web adresini ziyaret edebilirler. Web adresi üzerinden tüm anlık deprem listesine ulaşılabilir.

Exit mobile version