Kapı, duvarla karşılaşmak istemeyenler: Berberler ve kuaför için 8 gün sonra başlıyor!

Gittiğinde kapı duvarla karşılaşmak istemeyen herkesi ilgilendiriyor. Berber, kuaför ve güzellik salonları 8 gün sonra başlıyor. Haftanın bu gününde giden kapıda kalacak. Bakanlık tarafından alınan karar bir ilde bakın nasıl çözüme kavuştu.

Ticaret Bakanlığı, berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olmasına karar vermişti. 1 Ekim’de başlayacak uygulama ile ilgili olarak illerde farklı günlerde kapatma kararı alınabilir. Erzurum’da ise bu konu çözüme kavuştu. Buna göre, ilde işletmeler Pazar günü kapalı olacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Erzurum berber ve kuaförler odası başkanı Emre Torungil ise “Erzurum’da bulunan bayan kuaförlerini ve güzellik salonu işletmecilerini bir araya toplayarak kapalı zarf usulü bir oylama yaptık oylamada büyük çoğunluk pazar gününden yana oyunu kullandı artık 1 Ekim’den itibaren hem erkek kuaförleri hemde bayan kuaförleri ve güzellik salonları kapalı olacak” ifadelerini kullandı.

İzmir’de berber ve kuaförler hangi gün kapalı olacak?

İzmir ilinde Karabağlar, Narlıdere, Bayraklı, Buca, Çiğli, Foça, Konak, Bornova ve diğer ilçelerde berber ve kuaförlerin ne zaman kapalı olacağına dair valilik kararı henüz açıklanmadı.

Exit mobile version