Kara listeden bir türlü çıkamayan vatandaşlara müjde: Akbank, Denizbank ve QNB Finansbank kredi notuna bakmaksızın ihtiyaç kredisi hizmeti sunacak!

Bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanmak için yeterli kredi notu puanına sahip olmayan vatandaşlara, Denizbank, Akbank ve QNB Finansbank tarafından müjdeli haber verildi. 3 özel banka, bir kereliğe mahsus olmak üzere kredi notuna bakmadan ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağını açıkladı.

Akbank Kredi Notuna Bakmadan Para Dağıtacak!

Avantajlı kredi kampanyaları ve diğer kart kampanyaları ile bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başarmış olan özel bankalardan birisi olan Akbank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına karşın tüm vatandaşlara destek olacağını bildirdi. İlgili kampanyası kapsamında kredi notunun yüksek olması şartını kaldıracağını duyuran banka, örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

QNB Finansbank’tan Herkese Nakit Hizmeti!

Hem kendi bünyesinde hem de şubesiz olarak hizmet veren Enpara bünyesinde geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarının avantajlı fırsatları ile dikkat çeken QNB Finansbank, yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde artan nakit ihtiyaçlarına karşın kredi notu düşük vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetine ilişkin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Denizbank’tan Sorgusuz Sualsiz Kredi Hizmeti!

Son olarak emekli promosyonu ve emekli ihtiyaç kredisi kampanyaları ile gündeme gelen Denizbank, yeni dönemde giderek zorlaşan gündelik hayat şartlarına karşın kredi notu düşük olan vatandaşların da yanında olduğunu duyurdu. Banka, ilgili ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Exit mobile version