Magazin

Kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümüyle sarsılan Alişan’dan duygulandıran paylaşım!

Ünlü türkücü Alişan’ın en acı günü… Alişan‘ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle günlerdir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 41 yaşında hayatını kaybeden Tektaş’ın vefatı sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğdu. Kardeşini kaybeden Alişan, sosyal medya hesabından duygulandıran bir mesaj paylaştı.

Yaklaşık 1 aydır koronavirüs tedavisi gören Selçuk Tektaş’dan acı haber gelmişti. Tedavisi boyunca hastane önünden ayrılmayarak kardeşini yalnız bırakmayan Alişan ve ailesi, acı haberin ardından cenazeyi teslim aldı. Tektaş’ın naaşı, omuzlar üzerinde Teşvikiye Camii’ne getirildi.

EŞİNİN FERYATLARI YÜREK YAKTI

Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş ayakta durmakta güçlük çekti. Merve Tektaş’ın feryadı yürekleri yaktı. Cenaze namazının ardından tabutun araca konulduğunu gören Merve Tektaş, “Selçuk ne olur gitme” diyerek feryat etti.

ALİŞAN’DAN DUYGULANDIRAN MESAJ

Alişan sosyal medya hesabından duygulandıran bir mesajla kardeşine veda etti. Alişan paylaşımında, ”Abim bizi öksüz bıraktın gittin… Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın, her şeyimdin… Ben şimdi sensiz ne yapacağım? 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu Eyşanım, Ceylanım, Mervem bana emanet.” ifadelerini kullandı.