Magazin

Kardeşlerim Dizisi İspanya’yı Sallıyor! En Popüler Dizilerden Biri Oldu

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından biri haline gelen Kardeşlerim dizisi izlenme rekorları kırmasıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan dizinin 2 yıl boyunca her bölümü büyük bir merakla takip edildi. NG Medya tarafından ekranlara getirilen Kardeşlerim dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alırken yönetmenliğini de Serkan Birinci üstlenmişti. Aşk ve gençlik konularında dram ağırlıklı bir dizi olan Kardeşlerim dizisinde ekranların sevilen isimlerinden Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Simge Selçuk ve Ahu Yağtu gibi oyuncular büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Kardeşlerim dizisinin ünü ülke sınırlarını aştı ve yurt dışına taştı. Son olarak İspanya’da son derece popüler olan Kardeşlerim dizisi İspanyol bir kanalda izlenme rekorları kırıyor. TV eleştirmeni Sina Koloğlu, İspanya’da Kardeşlerim dizisinin fırtına gibi estiğini öne sürdü. Dizi sektörünün nabzını tutan Formula TV’nin yorumlarına bakıldığında Kardeşlerim dizisinin büyük ilgi gördüğü dikkatlerden kaçmadı.

Son Zamanların En Çok Prim Yapan Dizisi

İspanya’da geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kardeşlerim dizisi popülerliğini sürdürüyor. Ülkede en çok izlenen kanallardan biri olan Antena 3 kanalında yayınlanan Kardeşlerim gündem olmaya devam ediyor. Dizinin kadrosu ve konusu tanıtılırken bu yazıda “‘Çok iyi geri dönüşler vermeye devam ediyor’,  ‘Bağımlılık yapan bir hikaye’, ‘40 ülkeye satılan gişe rekortmeni dizi’, ‘Son zamanların en çok prim yapan dizisi” gibi yorumlar dikkatlerden kaçmadı.

Kardeşlerim Yeni Sezon Ne Zaman?

Türkiye’de de geniş bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla takip edilen Kardeşlerim dizisi yeni sezonu merak konusu oldu. Sevilen dizinin üçüncü sezonu Ağustos ayında başlayacak çekimlerle hazırlanacak. Dizinin en çok beğenilen karakterlerinden olan “Harika”yı canlandıran Gözde Türker ise 52. bölümde dizinden ayrılmıştı.