Kardeşlerim dizisinde heyecan dolu sezon finali! Lüks evde oturmaya başlana Eren kardeşleri, yeni sezonda neler bekleyecek?

Yayınlandığı günden bu yana ATV ekranlarının en çok sevilen dizilerinden birisi olan ve kardeşlerin acı dolu hayatları ile birlikte, sınıf farklıları konusunu da elen alan Kardeşlerim dizisi, bu hafta itibari ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte tatile çıkan yapımların arasına eklenen Kardeşlerim dizisinin, sezon finali bölümüne ilişkin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Fragmanda Eren kardeşlerin ayaklarına gelen fırsatlar, iki sezondur başlarına gelmeyen kalmayan kardeşlerin sonunda mutlu bir an yaşamalarına şahitlik etti.

Kardeşlerim Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

İki sezondur ATV ekranlarında yayınlanan ve hem genç oyuncuları hem de usta oyuncuları kadrosunda barındıran Kardeşlerim dizisi, izleyici tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. İlk sezonunda her hafta reyting listesinin ilk sırasına yerleşmeyi başaran, ikinci sezonunda ise tahtını TRT 1 dizisine kaptırarak ikinci sıraya gerileyen Kardeşlerim dizisi, 11 Haziran Cumartesi tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümü ile sezonu tamamlayacak.

Kardeşlerim dizisinin heyecanla beklenen sezon finali için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Bu zamana kadar daima etraflarında yer alan insanlara iyilik yapma derdinde olan Eren kardeşlerin, yeni sezon itibari ile hak ettikleri noktalara geleceği tahmin ediliyor. Fragmanda kendilerine kalan lüks evde oldukları gözlenen kardeşlerin başına neler geleceği, şimdiden merak konusu oldu.

Akif Kapıda Kaldı!

Yayınlanan yeni fragmanda, bu zamana kadar Akif tarafından kandırılan Nebahat’in bir aydınlanma yaşadığı ve Akif’i beş parasız bir şekilde kapının önüne attığı görülüyor. İkili arasında ki bu sahne, dizinin sevenlerine derin bir “oh” çektirdi.

Kadroya Yeni İsimler Dahil Olacak!

Tahminlere göre Kardeşlerim dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil olacak. Konu, ağustos ayı itibari ile netliğe kavuşacak.

Exit mobile version