‘Karım Evli Bir Adamla Düğün Yaptı’ Dedi ve Esra Erol’un Programına Katıldı! Canlı Yayında Gözaltına Alındı!

ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Esra Erol’da ilginç anlar yaşandı. 23 yaşındaki Mustafa İldemir Yozgat’tan geldi ve nikahlı eşinin evli bir adam ile düğün yaptığını söyledi. İldemir, eşiyle davullu zurnalı düğün yapan Adem Şeli ile canlı yayında yüzleşti. Adem Şeli, yayın esnasında göz altına alındı. Detaylar haberimizde…

Evli Kadın, Evli Bir Adam ile Düğün Yaptı

Mustafa İldemir, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’a katıldı. Üzerine atılan bir iftira sonrasında cezaevine girdiğini söyleyen Mustafa İldemir, kendisi cezaevinde iken eşinin evli bir adam ile davullu zurnalı düğün yaptığını söyledi. Evliliğinden 2.5 yaşında bir kızı olduğunu dile getiren İldemir, tek derdinin kızından ayrılmamak olduğunu ifade etti.

Katıldığı canlı yayında açıklamalar yapan Mustafa İldemir, eşinin kendisini aradığını ve gelip kızlarını almasını söylediğini hatta gelmezse kızı bakım yurduna vereceğini ifade etti. Başta kızlarını bakım yurduna vermesine ihtimal vermediğini söyleyen Mustafa İldemir, Antalya’dan emniyet güçlerinin kendisini aradığını ve gelip kızını almasını söylediğini dile getirdi. Maddi olarak zorluk çektiğini söyleyen Mustafa İldermir, telefonunu satıp kızını almaya Antalya’ya gittiğini dile getirdi.

Mustafa İldemir, çocuğun velayetini almak şartı ile boşanmayı kabul ettiğini ifade etmişti.

Polis Ekipleri Adem Şefi’yi Gözaltına Aldı

Bugün yayınlanan canlı yayında, Mustafa İldemir, eşi Vesile İldemir ve Adem Şefi ile yüz yüze gelmişti. Canlı yayının ilerleyen dakikalarında ise sürpriz bir gelişme yaşandı. Velayeti şu an için Vesile İldemir’de olan kız çocuğunu teslim etmemesi sebebi ile canlı yayına polis ekipleri geldi ve Adem Şefi’yi gözaltına aldı.

Eşi cezaevinde iken Adem Şefi ile düğün yapan Vesile İldemir’in görüntüleri, Esra Erol’da canlı yayınlanmıştı. Görüntüleri izlemesi ile göz yaşlarını tutamayan Mustafa İldemir, Esra Erol’dan yardım istedi. Yalnızca çocuğundan ayrı kalmak istemediğini dile getirdi.

Exit mobile version