Gündem

Kariyer Basamaklarını İkişer Üçer Tırmanıyor! Dizi Çekimleri Biter Bitmez Paris’e Gidecek!

2000 yılında dünyaya gözlerini açan Hafsanur Sancaktutan, ilk olarak Gülperi isimli dizi ile izleyici karşısına çıkmıştı. Bu dizide Fidan isimli karakteri canlandıran genç oyuncu, gösterdiği performans ile yapımcıların radarına girmişti.

Başrol olmak için çok beklemeyen ünlü oyuncu, bir sonraki projesi olan Aşk Ağlatır isimli dizide Deniz Can Aktaş ile başrolleri paylaşmıştı. Ancak dizinin izlenme oranları beklentilerin altında kaldı. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği dizi Show TV ekranlarında sadece 16 bölüm yayınladı.

Hafsanur Sancaktutan başka bir dizi ile ekranlara geldi. Kariyerinin 3. Dizisi olan Son Yaz isimli yapımla kariyerinde ivme kazandı. Başrolünü Alperen Duymaz ile paylaştığı yapımda, ünlü oyuncuların partner olarak gösterdiği performans parmakla gösterildi. Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Yağmur karakteri, sosyal medyada en çok konuşulan dizi karakterlerinden biri oldu.

Disney Plus’un Anlaştığı İsimlerden Biri Oldu

14 Haziran tarihi itibarı ile ülkemizde yayın hayatına başlayan, dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından birisi olan Disney Plus’un Türkiye’ye özel olarak hazırladığı ikinci orijinal dizi olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizisinin oyuncu kadrosunda kendine yer bulan Hafsanur Sancaktutan, bu yapımda ünlü oyuncular ile başrolü paylaşıyor.

Çekimleri son derece gizli ve gözlerden uzak yapılan Dünya ile Benim Aramda isimli dizide, Hafsanur Sancaktutan’ın yanı sıra Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Çekimler Bitince Paris’e Gidecek

Disney Plus’un düzenlediği tanıtım gecesinde, dizi ile ilgili hiçbir şey söylemeyen Hafsanur Sancaktutan, gelecek projeleri hakkında bilgiler paylaştı. Çekimlerin neredeyse tamamlandığını söyleyen ünlü oyuncu, çekimlerin hemen ardından bir iş görüşmesi yapacağını ardından da tatile çıkacağını söyledi.

Tatil öncesinde Paris’e gideceğini söyleyen Hafsanur SAncaktutan, bir derginin çekimine katılacak.