EkonomiGenel

Karne hediyeleri bu sene de İş Bankası’ndan! Hediye edilecek…

Türkiye İş Bankası’nın 2007 yılında başlattığı “Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası bu sene 15 yaşına girdi! 15 yıldır devam eden hediye kampanyası ile yıl sonu karnesini götüren öğrenciler hediye kitabını alabiliyor.

İşte hediye kampanyasının detayları…

Türkiye İş Bankası’nın 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı, ülkemizde bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük kitap kampanyalarından olan “Karneni Göster, Kitabını Al” 15 yaşında!

Son 2 senedir dijital olarak sürdürülen kampanya, bu yıl da kumbaradergisi.com ve Kumbara Dergisi uygulaması üzerinden sizlerle buluşuyor. Bu yıl kampanya kapsamında sunulan ve bir solukta okuyacağınız “Sherlock Holmes’un Maceraları” kitabına hem dijital olarak hem de Türkiye İş Bankası şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Sherlock Holmes’un Maceraları’nın yanı sıra, sizi gizemli bir maceraya sürükleyecek “Gizli Bahçe” kitabı da kumbaradergisi.com‘da dijital olarak sizi bekliyor.

Kampanya kapsamında, yatılı bölge okulları, sevgi evleri, çocuk ve gençlik kapalı cezaevlerindeki çocuklara da kitap gönderilecek. Braille alfabesi ile basılı kitaplar, görme engelli çocukların eğitim gördüğü okullara ulaştırılacak.