Karşıyaka’da korkunç kaza: 1’i ağır 2 kişi hayatını kaybederken araçtan bir yavru köpeğin cansız bedeni çıkarıldı!

Karşıyaka’da dün saat 07.40 sıralarında Yalı Bulvarında Bostanlı Vapur İskelesi istikametinden Karşıyaka Vapur iskelesi yönüne giden 30 yaşındaki Emre Macit idaresindeki 34 FGS 521 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak bariyerlere çarptı ve savrularak tramvay yoluna geçti. Meydana gelen kazada sürüklenen araç ağaçlara çarparak durabildi. Kaza sonrası vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis, 112 Acil Sağlık ve 110 ekipleri sevk edildi.

AĞIR YARALI OLANIN DURUMU AĞIR

Otomobilde sıkışan sürücü Emre Macit, yolcu konumundaki Esra Macit (30) ile Seren Ergin (30) ve bir yavru köpek itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, Emre Macit ile Seren Ergin’in hayatlarını kaybettiği belirlendi. Esra Macit’in durumun ağır olduğu belirtildi. Yaralı kadın, ambulansla hastaneye götürüldü. Araç içinden yola savrulan eşyalar, paralar ve cep telefonlarına polis ekiplerince tutanak karşılığında el konuldu. Emre Macit ve Seren Ergin’in cansız bedenleri savcı incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobil de çekici ile kaldırıldı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İNGİLTERE’DEN İZMİR’E TEDAVİYE GELMİŞLERDİ

HAYATINI kaybeden Emre Macit ile Esra Macit’in akraba oldukları ve kısa zaman önce İngiltere’den İzmir’e diş tedavisine geldikleri öğrenildi. Emre Macit ile Esra Macit’in İngiltere’deki yakınlarına acı haber verilmesi üzerine ikilinin yakınlarının Türkiye’ye gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

Exit mobile version