Kartal: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı

Buca Belediyesinin MHP’li Meclis Üyesi Mustafa Kartal, Buca’ya hizmet yolunda yeniden Meclis Üyesi adayı oldu. Kartal, meclis üyeliği başvuru dosyasını MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser’e teslim etti.

Yeni dönem için belediye meclis üyeliği adaylığını “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek paylaşan Mustafa Kartal, şu açıklamayı yaptı: “31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmak için başvuru evraklarımı Buca İlçe Başkanlığımıza teslim ederek resmi başvurumu yapmış bulunmaktayım. Yaklaşık 5 yıldır Buca Belediyesinde Milliyetçi Ülkücü Hareketi gururla temsil etmekteyim. Milliyetçi Ülkücü Hareketi temsil etmek için çıktığım bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyen başta İl Başkanımız Veysel Şahin’e İlçe Başkanımız Bahadır Altınkeser’e Ülkü Ocaklarımıza ve birbirinden kıymetli Buca ilçe yönetimine sonsuz teşekkür ederim. Var olsun Ülkücü Hareket.”

İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser de Kartal’a başarı dileklerini iletti. Altınkeser, “31 Mart Yerel Seçimlerinde, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmak için başvuru yapan Meclis Üyemiz Mustafa Kartal başvuru evraklarını İlçe Başkanlığımıza teslim ederek resmi başvurusunu yapmıştır. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar dileriz” dedi.

Exit mobile version