Kartıyla temassız ödeme yapanlar dikkat: Kartlara para hediye edilecek!

Bankalar müşterilerine özel kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Belirli aralıklarla düzenlenen kampanya ve indirimler de yapılan harcamanın daha avantajlı hale gelmesi için merak konusu oluyor. VakıBank tarafından da bir kampanya duyurusu geldi. Banka, müşterilerini memnun etmek adına başlattığı kampanyasının detaylarını açıkladı. Kampanyaya katılım sağlamak için gerekli durumlar bildirildi.

TEMASSIZ ÖDEMEYE 100 TL WORLDPUAN VERİLECEK

VakıfBank yeni bir kampanya başlattı. 1 Ekim tarihinde başlayan kampanya 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, Mobil Temassız Ödeme ile her 400 TL alışverişe 10 TL, toplam 100 TL Worldpuan kazandırılacak.

VAKIFBANK KAMPANYA DUYURUSU!

VakıfBank tarafından yapılan kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı;

1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında VakıfBank Mobil Temassız Ödeme ile farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 400 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplam 100 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız Mobil Temassız Ödeme alışverişlerinin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Mobil Temassız Ödeme dışında yapılan alışverişler, mail order, e-ticaret, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya katılımınızı 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 7 Kasım 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Kasım 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Kasım 2023 geri alınacaktır.

Mobil Temassız Ödeme, Android ve NFC özelliği bulunan 5.0 ve üzeri sürümlü akıllı telefonlarda çalışmaktadır.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Exit mobile version