Kaşar Peynir, Sucuk, Beyaz Peynir ve Çamaşır Suyunda Büyük Kampanya! Fiyatları Gören Şok Oldu

Artan gıda fiyatları sonrası dar gelirli vatandaşlar alışveriş yapmaya çekinir oldu. Uygun fiyatlı ürünler ile alışveriş yapacak vatandaşlara İstegelsin kampanyalarını duyurdu. Dar gelirli vatandaş zincir marketlerin ve online market uygulamalarının kampanyalarını takip etmeye devam ediyor.

Pandemi dönemi ile vatandaşlara sağladığı kolaylık ile herkes tarafından tercih edilen online alışveriş uygulamaları vatandaşlara evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı ürün ve oldukça geniş kampanya imkanlarını sunuyor. Özellikle son günlerde uygun fiyatlı ürünler ile bilinen uygulama İstegelsin vatandaşlara sunduğu kampanyalı fiyatlar ile vatandaşlara uygun fiyat etiketli ürünler sunmaya devam ediyor.

Özellikle pandemi dönemi ile başlayan ve vatandaşlara oldukça kolaylık sağlayan online alışveriş uygulaması İstegelsin’den vatandaşlara güzel haber geldi. Son zamanlarda artan ürün fiyatlarına karşı İstegelsin uygulaması her gün birçok üründe kampanya yapmaya devam ediyor.

İstegelsin’de Bu Haftanın Kmapanyaları

İstegelsin uygulamasında bugün birçok ürün kampanyalı olarak satışa sunulacak.

Özellikle son zamanlara süt ve süt ürünlerine gelen zamlar sonrasında İstegelsin uygulaması bugün beyaz peynire büyük kampanya yaptı.

Ünal marka klasik beyaz peynir 500 gram 49.90 TL yerine 9.90 TL.

Pınar marka şölen sucuk 180 gram 19.90 TL yerine 1 TL

Pınar marka kahvaltılık peynir 600 gram 59.90 TL yerine 19.90 TL’den satılacak.

Bingo marka çamaşır suyu 37.47 TL yerine 1 TL’den satılacak.

Fide zeytinyağlı ton balığı 2 adet 160 gram 31.92 TL yerine 1 TL’den satılacak.

Koroplast mikrofiber temizlik bezi 17.90 TL yerine 1 TL.

Exit mobile version