Kasım ayına kadar başvurana satılacak: FIAT Egea sıfır araba almak isteyenler dikkat!

Araba almak Türkiye’de pek çok kişinin hayali. Bu nedenle özellikle sıfır araba almak isteyen vatandaşlar güncel araç kampanyalarını araştırıyorlar. FIAT yaptığı duyuru ile Kasım ayına kadar 50.000 TL 12 ay 1,29% faizle araç satışı yaptığını açıkladı. Söz konusu kampanyanın 4 Ekim 1 Kasım tarihleri arasında geçerli olduğu bildirildi.

Yükselen araba fiyatlarından sonra araç şirketleri müşteri kazanmanın yolunu arıyor. Bu kapsamda FIAT yaptığı yazılı açıklama ile Kasım ayına kadar geçerli kampanyasını duyurdu. Araç şirketi tarafından yapılan açıklamada, 50.000 TL 12 ay 1,29% faizle sıfır FİAT EGEA satışı yapılacağı duyuruldu.

FİAT Kampanya açıklamasında şöyle dedi:

Kredi kampanyasından ‘’Marka Kasko’’ yaptırılması durumunda faydalanılabilir. Marka Kasko, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta, Allianz Sigorta, Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan Fiat Kasko ile Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir.

Exit mobile version