KASKİ Memur, Mühendis ve Tekniker alımı yapacak!

Memur, mühendis, tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Alım için önlisans ve lisans mezunu olanlar başvuru yapabilecekler. Verilen ilana göre, şartları sağlayan adaylar, 23.01.2023 – 27.01.2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü personel alımı için ilana çıktı. Verilen ilanda memur, mühendis, tekniker kadrolarında personel alımı yapılacağı bildirildi.

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

İlan edilen kadrolar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve alım yapılacak kadroların karşısındaki puan türlerinden asgari KPSS puanını almış olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

İngilizce YDS’de en az (B) düzeyinde puan almış olmak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak,

Başvuru detayları

Şartları sağlayan adaylar, istenen belgeler ile birlikte 23.01.2023 – 27.01.2023 tarihleri arasında mesai saatleri (Saat: 09.00-12.00 / 13.30-16.30) içerisinde şahsen, Yavuz Selim Mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulv. No: 79, (Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş adresine, iadeli taahhütlü posta yoluyla Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Yavuz Selim Mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulv. No: 79 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş adresine, başvuru yapabilecekler.
Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Genel Müdürlüğümüzün insankaynaklari@maraskaski.gov.tr mail adresine gönderilebilecektir.

Exit mobile version