Katılım bankasından satılık gayrimenkul ilanları: Adana’nın göbeğinde bulunan 200 metrekarelik daire, 2 milyon 850 bin TL’den satışa sunuldu!

Albaraka Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu Albaraka Gayrimenkul üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ADANA İHALESİ

Albaraka Türk Katılım Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Albaraka Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Adana ilinin Çukurova ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Katılım bankası, söz konusu icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Albaraka Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Dairenin toplam kullanım alanını 200 metrekare olarak açıklayan katılım bankası, söz konusu ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 2 milyon 850 bin TL olduğunu bildirdi.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ŞANLIURFA İHALESİ

Albaraka Türk Katılım Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Albaraka Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Şanlıurfa ilinin Karaköprü ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Katılım bankası, söz konusu icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Albaraka Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Dairenin toplam kullanım alanını 170 metrekare olarak açıklayan katılım bankası, söz konusu ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 2 milyon 250 bin TL olduğunu bildirdi.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI GAZİANTEP İHALESİ

Albaraka Türk Katılım Bankası yönetimi kendi elinde bulunan Albaraka Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Katılım bankası, söz konusu icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Albaraka Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Dairenin toplam kullanım alanını 156 metrekare olarak açıklayan katılım bankası, söz konusu ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 2 milyon 500 bin TL olduğunu bildirdi.

Exit mobile version