Katliam gibi kaza: 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var!

Katliam gibi bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı. Meydana gelen feci kaza sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Feci kaza, saat 08.30 sıralarında Konya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, B.T. (39) idaresindeki 42 J 2873 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın şiddetiyle durakta bekleyen vatandaşlar yol kenarın savruldu. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada Mordagül Tutgak (59), Elif Gül (42), Dudu Gül (33) ve Nergiz Gül (48) hayatını kaybederken durakta bekleyen S.Ö., T.G. (13) ve araçta yolcu olarak bulunan B.T. (43), Ü.T. (16) ile otomobil sürücü B.T. yaralandı.

Yaralılar sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Meram Tıp Hastanesine kaldırılan S.Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Exit mobile version