Magazin

Katy Perry ile Orlando Bloom’dan İzmir tatili!

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry ve nişanlısı oyuncu Orlando Bloom’un Bodrum tatili devam ediyor. İkili önceki gün İzmir’e geçerek Efes Antik Kenti’ni ziyaret etti.

Bodrum'dan İzmir'e... Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry ile oyuncu Orlando Bloom'un Türkiye tatili tam gaz!

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry ve nişanlısı oyuncu Orlando Bloom’un Bodrum tatili devam ediyor. İkili önceki gün İzmir’e geçerek Efes Antik Kenti’ni ziyaret etti. Geçen yıl ağustos ayında dünyaya gelen kızları Daisy ile antik kenti gezen çifti sade giyim tarzlarından ötürü çok az kişi tanıdı. Bir ara Orlando Bloom, bir yavru kedi görünce eğilip onu sevdi.

Geceliği 10 bin TL olan Amanruya Otel’de konaklayan Orlando Bloom-Katy Perry çifti, önceki gün helikopter kiraladı, havada üç saat Bodrum turu attı. Kiraladıkları helikopterle Efes Antik Kent’e ziyarete giden ikiliyi, dönüşte kendilerini şampanya ile bekleyen otel personeli karşıladı. Helikopterden indikleri sırada gazetecilerin olduğunu fark eden Bloom ve Perry, basın mensuplarına görüntü vermek istemedi. Çözümü araçlarını helikoptere sıfır yanaştırmakta bulan ikiliden Orlando Bloom, gazetecileri fark edince, sevgilisine helikopterden inmemesini söyledi.

Ünlü çiftin görüntülenmemesi için büyük çaba sarf eden görevliler, elleriyle gazetecilerin önlerini kapattılar. Helikoptere sıfır yanaşan VIP araçlarına binen Katy Perry ve Orlando Bloom, daha sonra otelin yolunu tuttu. Tatil rotasını Bodrum’a çeviren ve Yunanistan üzerinden ilçeye giriş yapan Perry ve Bloom, önceki gün kaldıkları otelin iskelesinde objektiflere takılmıştı. Sabah saatlerinde kısa deniz sefasının ardından şezlonga geçerek, güneşlenmeyi tercih eden çift, akşama doğru kürek sörfü yapıp, kendilerini serin sulara bırakmıştı.

Katy Perry Kimdir?

Katheryn Elizabeth “Katy” Hudson (d. 25 Ekim 1984), sahne adıyla Katy Perry, Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur.

Gospel müziği ile büyüdü, babasının papaz olarak görev yaptığı kilisenin korosunda sekiz yıl görev aldı. 2001 yılında müzik listelerinde herhangi bir başarı elde edemeyen ilk albümü Katy Hudson’ı piyasaya sürdü, müzikal kariyerinin ilk altı yılında Katy Hudson adıyla sahneye çıktı. İlerleyen yıllarda yeni bir stüdyo albümü kaydetti fakat yayınlamaktan vazgeçti. 2007’de Capitol Records ile anlaşma imzaladıktan sonra Katy Perry sahne adını kullanmaya başladı.