Kefaret bu akşam ekranlara veda ediyor! Finalde neler olacak?

Sıcak aile ortamını izleyiciye başarıyla aktaran güçlü kadrosuyla büyük umutlar taşıyarak başlayan Fox TV’nin gözde dizisi bu akşam 35.bölümüyle ekran hayatına nokta koyuyor. Dizinin sevenlere final haberine üzülse de neler yaşanacağını büyük bir merakla bekliyor.

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı romanından uyarlanan dizi samimi kadrosuyla gönüllere taht kurmuştu. Ancak yaptı mı yapacak mı derken kesinleşen final kararı izleyiciyi üzdü. Kefaret bu akşam ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Dizi ekibi geçen hafta final çekimlerini tamamladı. Oyuncular sete veda ettiler aynı zamanda final bölümünün bomba gibi geleceği mesajını aktardılar.

Fragmandan da anlaşıldığı gibi bomba gibi bir final izleyici bekliyor. Nefes kesecek olan final bölümü 22 Temmuz perşembe akşamı yayınlanacak. Zeynep hamile olduğunu öğrenecek Meltem ise hapse girecek. Fragmanın sonunda ise herkesi şoke edecek bir detay var. Sinan bu sefer gerçekten ölecek mi?

Final bölümünün konusu

Sinan operasyonda ağır yaralanır, ölüm döşeğindeyken Zeynep yanına gider. Münü Kadir’le ilişkisini gözden geçirir. Arzu, Zeynep’e gelip ne kadar pişman olduğunu anlatırken doğum sancıları başlar. Meltem’in intikam planı ters tepince kendini hapishanede bulur.

Exit mobile version