Kefaret dizisi ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümde neler olacak?

Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yaz ekranında devam kararı verilen dizinin hikayesi akıcı bir şekilde ilerliyor. Dizi her ne kadar yaz ekranında gün değişikliği nedeniyle reyting düşüşü sergilese de yoluna devam ediyor.

Kefaret dizisinin şimdiye kadar 32. bölümü yayınlandı. Yeni günü olan perşembeleri yaz ekranında sınav vermeye devam eden Kefaret’in 33. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Kefaret 33.bölümde işler iyice karışıyor. Özellikle Zeynep karakterinin kararları Sinan’ı fazlasıyla etkiledi. Sinan, Zeynep ile arasını düzeltmek için uğraşır. Ahmet çocukları kamp tatiline götürür. Ancak kampta beklenmedik olaylar yaşanacak. Ahmet, çocuklarının gözü önünde yere yığılacak. Zeynep ise telaşla Sinan’ı aramak durumunda kalacak.

Münevver Deniz ile Kıraç’ın yeni bir aşka yelken açtıklarından habersiz bir şekilde aşkına karşılık bulmak için çırpınır. Meltem yuva açılışı için son rötuşları yapar. Can babasını Arzu ile olan ilişkisi hakkında sıkıştırır. Fulya hamile olduğunu öğrenir…

Ahmet ölüyor mu? İşte yeni fragman

Kefaret dizisinin Fulya’sı Selcen Ezgi Dinçer kimdir?

Fulya karakteri ile Kefaret dizisine renk katan oyuncu, performansı ile göz dolduruyor. Süper hafiye kıvamındaki Fulya karakterinin oyuncuya çok iyi geldiğini ve kariyer yolculuğunda ona büyük katkısı olacağı da ortada.

Anadolu Üniversitesi’nde Tiyatro eğitimi alan Selcen Ezgi Dinçer ilk ekran deneyimini Beni Bırakma dizisi ile yaşamıştır. Beni Bırakma dizisinde Sevda karakteri ile yer alan ve büyük beğeni toplayan Selcen Ezgi Dinçer aktif olarak tiyatro ile de ilgilenmektedir. Selcen Ezgi Dinçer en önemli rolünü de Kefaret dizisinde kapmıştır. Dizi de hayat vereceği Fulya karakterinde ki başarısı güzel oyuncunun geleceğini belirleyecek derecede önemlidir.

Exit mobile version