Kültür SanatMagazin

Kefaret dizisinde neler olacak? Sinan ölüyor mu?

Kefaret dizisi FOX TV ekranlarında 31. bölümüyle geçtiğimiz hafta yayınlandı. Dizi severler heyecan dolu ve merak uyandıran bölümün ardından şimdi de Kefaret dizisi yeni bölüm için araştırmalarına başladılar. Mert Fırat yeni bölümde diziden ayrılacak mı merak konusu..

Son bölümde neler oldu?

Zeynep Sinan’ı affetmekte zorlanmaktadır. Nil’in trajik ölümü Sinan’ı büyük bir bunalıma sürükler. Fulya, Emre’den gizli zora düşmüş kadınlara yardım etmeye başlar. Ahmet, Arzu’yu ararken yaralanır. Ahmet’i tedavi etme sırası Arzu’dadır. Meltem, Zeynep ve Alp’in arkasından intikam planları yapar. Münevver, Meltem’in yanında işe başlar. Ayşe Hanım demans hastası olduğunu ögrenir.

Yayınlanan fragman daha da merak uyandırdı. Gerilimi yüksek ve hüzünlü bir bölüm izleyicileri bekliyor. Finale doğru gittiği tahmin edilen dizinin yayın tarihinin değiştiğini hatırlatmak isteriz. Artık pazar günleri değil perşembe günleri izleyici ile buluşacak. Yeni bölüm ise 1 Temmuz’da ekranda olacak. Sinan’ın vereceği hayat savaşının sonucu ise merak konusu.

Dizinin konusu

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep’i terk etmedi. Sinan Zeynep’e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.