Magazin

Kefaret dizisinde şok ayrılık! Mert Fırat diziye veda mı ediyor?

Kefaret dizisinin yayınlanan son bölümünde Sinan’ın vurulması izleyicileri şoke etti. Beklenmedik bir şekilde bu sahneye tanık olan izleyiciler Mert Fırat diziye veda mı ediyor yeni sezonda kadro değişecek mi gibi sorulara cevap aramaya başladı. İşte konuyla ilgili detaylar..

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı romanından uyarlanan Kefaret dizisi son yayınlanan bölümünde dizi final mi yapacak Mert Fırat diziye veda mı edecek gibi soruları akıllara getirdi. Kefaret’in son bölümünde Mert Fırat’ın canlandırdığı Sinan karakteri çatışmaya girerek yaralandı ardından izleyiciler meraklanmaya başladı. Nurgül Yeşilçay, Yurdaer Okur ve Mert Fırat’ın başrolünde yer aldığı Kefaret dizisinin final yapması bekleniyor. Yeni bölüm ise 1 Temmuz Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

Son bölümde neler yaşandı?

Sinan operasyon gereği babasını yakalamak için bir kızla yakınlaşınca Zeynep ile arasındaki gerilim iyice artmıştır. Ardından kızın da intihar etmesiyle Sinan yıkılır. Zeynep mesleği bırakması için ısrarcıdır. Sinan suçluluk duygusuyla adeta intihar edercesine çatışmada kendini hedef yapıyor ve arka arkaya vuruluyor. Sinan’ın yaşaması bir mucizeye kalırken dizinin finalin ayak sesleri iyice duyuldu.

Kefaret dizisinde şu an için her şey yola koyularak final bölümüne doğru ilerleniyor. Sinan karakterinin başına gelen bu olay izleyiciyi daha da meraklandırdı. Dizi final olmazsa Mert Fırat’ın başrol olduğu için diziye devam edeceği söyleniyor. Kefaret dizisi son bölümü tarihi henüz açıklanmadı ancak Mert Fırat’ın yeni dizileri için görüşmeleri sürüyor. Son olarak dijital platformda bir dizide yer alacağı öğrenilen Mert Fırat’ın yeni projeleri de merakla bekleniyor.