Kefaret ekranlara veda etti!

Sıcak aile ortamını izleyiciye başarıyla aktaran güçlü kadrosuyla büyük umutlar taşıyarak başlayan Fox TV’nin gözde dizisi dün akşam 35.bölümüyle ekran hayatına nokta koydu. Aksiyonla dolu final bölümü izleyicileri zaman zaman heyecanlandırırken kimi zaman göz yaşlarına boğdu.

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı romanından uyarlanan dizi samimi kadrosuyla gönüllere taht kurmuştu. Ancak yaptı mı yapacak mı derken kesinleşen final kararı izleyiciyi üzdü. Kefaret dün akşam ekranlara veda etti. Dizinin başrolünü paylaşan Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’dan veda paylaşımları geldi.

Nurgül Yeşilçay, “Final bölümüyle karşınızdayız. Tüm çalışma arkadaşlarımızın eline sağlık” notuyla dizinin hayranlarına veda etti. Sinan karakteriyle izleyiciye kendini sevdiren Mert Fırat paylaşımında, “Neredeyse 1 yıla yakın birlikteliğin sonuna geldik. Bizleri hiç yalnız bırakmayan seyircilerimize çok teşekkür ederiz. En yakın zamanda başka projelerde buluşmak dilekleriyle. Değerli Mesude Arslan hocamla ve Neco Akdeniz’le İntikam dizisiyle başlayan sürecimizin 3. işi de Kefaret oldu, hakları ödenmez gerçekten. Canımız Nurgül Yeşilçay’la rüzgar gibi geçen 2. projemiz ve bakalım daha kaçıncıyı birlikte göğüsleyeceğiz, onun partnerliği paha biçilmez. Yeni tanıdıklarım, ilk set deneyimi olanlar, kıdemli ustalarımız ve tabii ki emekçi set ekibi olmasa bir adım ileri gidemezdik. Sabırlarına, emeklerine ve hiç bitmeyen enerjilerine çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Finalde neler oldu?

Final bölümünde oldukça renkli sahneleri bir o kadarda yürekleri ağza getiren aksiyon bölümlerine yer verilmiş. İlk olarak Arzu’nun Zeynep ile yüzleşmeye gelmesi ve onun kollarında doğum yaparak can vermesi bölüme damgasını vurdu. Ardından Sinan karakterinin yaralandığı haberi diziye heyecan kattı. Ölüm haberi gelen Sinan’ın arkasından kendine gelemeyen Zeynep ise seyirciyi göz yaşlarına boğdu. Son olarak Meltem’in hapse girmesi sonucu Sahra’nın da bakımını üstlenen Zeynep ve Sinan altı çocukla birlikte ekrana gülümserken seyirciye veda ettiler.

Exit mobile version