Magazin

Kenan İmirzalıoğlu’na yeni rakip çıktı: artık Ata Demirer de o sektöre girecek! İşler her an karışabilir…

Bir süredir ünlülerin gözde yatırım alanı olan emlak piyasası, şimdilerde Bursa’da yeni filmleri için çekimlere başlamış olan ünlü komedyen Ata Demirer’i de içine çekti. Emlak sektöründe ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzer bir iş yapan Ata Demirer’in restorasyon ile uğraşmaya başladığı öğrenildi.

KENAN İMİRZALIOĞLU’NUN EMLAK YATIRIMCISI OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz yıllarda emlak sektörüne restorasyon yöntemiyle iddialı bir giriş yapan ve eski binaları yeniden yapılandırarak, gerçekleştirdiği restorasyonun ardından yapılardan ticari kar sağladığı öğrenilen Kenan İmirzalıoğlu’nun arazi ticareti ile ilgilenmeye başladığı öğrenilmişti. En son Tekirdağ Çerkezköy’de 10 dönümlük arazi satın almasıyla gündeme gelen Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir ve Tarlabaşı bölgelerinde de tarihi binalara yatırım yapmaya başladığı ortaya çıkmıştı. Kenan İmirzalıoğlu’na rakip olan ise, Ata Demirer oldu.

ATA DEMİRER DE EMLAK YATIRIMI PİYASASINA GİRDİ

Emlak zenginleri olan ünlüler arasına adını yazdırmaya hazırlanan ünlü komedyen Ata Demirer, Kenan İmirzalıoğlu gibi restorasyon işine girdi. Özellikle oturduğu Cihangir bölgesi başta olmak üzere Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi’nde de tarihi binaları satın almaya başladığı öğrenilen Ata Demirer’in satın aldığı tarih binaları restore ettikten sonra butik otel ya da apart olarak kullanıma açma fikrinin olduğu öğrenildi. Snob Magazin’in edindiği bu yeni yatırım yöntemine herkesin gözü çevrilmişken, pek çok ünlü ismin de emlak zengini olduğu ortaya çıktı.

LİSTEDE PEK ÇOK ÜNLÜ İSİM VAR

Kenan İmirzalıoğlu’nun bir süredir emlak işiyle uğraştığı biliniyordu. Ata Demirer’in de yakın zamanda dahil olmasının beklendiği “Emlak zengini ünlüler” listesinde pek çok tanıdık ismin de var olduğu dikkat çekti. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, listenin ilk sıralarında yer alırken; ünlü şarkıcılar Aşkın Nur Yengi, Sibel Can, Emrah İpek ve Seda Sayan’ın da gayrimenkul alanında önemli yatırımlara imza attığı öğrenildi.