Kenan Işık hayatını kaybetti: Kim Milyoner Olmak İster’de sunucuyken beyin kanaması geçirmişti!

Son dakika… Kenan Işık’tan acı haber geldi. Kim Milyoner Olmak İster’de sunucuyken düşerek kafasını çarpan Işık, 10 yıldır komadaydı. Usta isimden acı haber geldi.

2014 yılında beyin kanaması geçirmesinin ardından komaya giren Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti. ‘Dadı’, ‘Kim Milyoner Olmak İster’ gibi dizi ve programlarla hafızalara kazınan usta oyuncu Kenan Işık, 2014 yılında gittiği spor salonunda ayağı kayarak yere düşmesi sonucu başını çarparak komaya girmişti.

Beyin kanaması sonucu yıllardır komada olan ve ailesinin yardım ve desteği ile yaşamını sürdürebilen Kenan Işık’tan kötü haber geldi. Işık, 76 yaşında hayata gözlerini yumdu.

KENAN IŞIK KİMDİR?

1947 yılı Malatya doğumlu olan Kenan Işık, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü mezunuydu. Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştu. Kenan Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştı.

Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazdı. 2014 yılında spor sonrasında saunaya giren Kenan Işık, fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarpması sonucu beyin kanaması geçirmişti.

Exit mobile version