Kendi dükkanında iş yapmak isteyenlerde, devlet bankasından büyük destek! İzmir ilinin üç farklı ilçesinde uygun fiyatlı iş yeri satışı resmen başladı!

Halkbank, İzmir ilinde uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan tüketiciler için 3 yeni iş yeri ihalesi düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

HALKBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK İŞ YERİ!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk iş yerinin İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde olduğu öğrenildi. Söz konusu iş yerinin satışı için yeni bir ihale düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan iş yerinin kullanım alanı 213 metrekare olarak belirlendi. Banka, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan iş yeri için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 872 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelinin ise 56 bin 160 TL olduğunu açıkladı.

HALKBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK İŞ YERİ!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci iş yerinin İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde olduğu öğrenildi. Söz konusu iş yerinin satışı için yeni bir ihale düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan iş yerinin kullanım alanı 115 metrekare olarak belirlendi. Banka, Bozyaka Mahallesi’nde bulunan iş yeri için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 480 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelinin ise 14 bin 400 TL olduğunu açıkladı.

HALKBANK’TAN İZMİR BUCA’DA SATILIK İŞ YERİ!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu üçüncü iş yerinin İzmir ilinin Buca ilçesinde olduğu öğrenildi. Söz konusu iş yerinin satışı için yeni bir ihale düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan iş yerinin kullanım alanı 61 metrekare olarak belirlendi. Banka, Dicle Mahallesi’nde bulunan iş yeri için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 330 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelinin ise 9 bin 900 TL olduğunu açıkladı.

Exit mobile version